• ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ SCADA

  Βρίσκεστε 4 βήματα μακρυά από τον τρόπο που βλέπετε και διαχειρίζεστε τις διαδικασίες σας

 • 1. ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΡΗΤΙΚΩΝ

  Αλλάξτε τον τρόπο που διαβάζετε το περιβάλλον: Από περιοδικές μετρήσεις από ανθρώπους μεταβείτε σε συνεχή μηχανοποιημένη επίβλεψη. Στο βήμα αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε αισθητήρες και μετρητές ικανούς να διαβαστούν από μηχανές.

 • 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

  Προσθέστε υλικό τηλεμετρίας-τηλεελέγχου-αυτοματισμών (πιθανά διασπαρμένο) για να διαβάζετε τους νέους σας αισθητήρες, μετατροπείς σημάτων, να δώσετε εντολές υπό τη μορφή δεδομένων δικτύου και να συνλειτουργήσετε ή να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα αυτοματισμό.

 • 3. ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Εγκαταστήστε φιλικές προς τις μηχανές ενσύρματες ή ενσύρματες λύσεις επικοινωνιών. Θα αποφύγετε έτσι τις μετακινήσεις προσωπικού για επίβλεψη και την περιοδική ανθρώπινη επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου.

 • 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

  Εγκαταστήστε πληροφοριακό σύστημα και λογισμικό SCADA σε επιλεγμένα σημεία για να περέχει περιβάλλον διεπαφής Ανθρώπου-Μηχανής για χειρισμούς, καταγραφή δεδομένων, προγραμματιζόμενη λογική για σενάρια λειτουργίας, έγκαιρη ειδοποίηση κλπ.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SCADA

  Αλλάζοντας τις διαδικασίες σας σε έλεγχο με SCADA, θα επιτρέψει συνεχή επίβλεψη και έλεγχο στις διαδικασίες σας. Ανθρώπινη παρέμβαση αν απαιτηθεί θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από το/τα κέντρα ελέγχου αλλά και από οποιοδήποτε σημείο με σύνδεση στο διαδίκτυο.

  Οι λύσεις που κατασκευάζονται και ο εξοπλισμός που βρίσκεται στην κατοχή μου, μου δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης πελατών από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο ή από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας καλύπτεται μέσω κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο η φυσική μου θέση μπορεί να κάνει εύκολότερο ή δυσκολότερο το έργο της υποστήριξης. Για το λόγο αυτό κατασκευάστηκε το σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού μου.

  Οποιοσδήποτε θέλει να ζητήσει τεχνική υποστήριξη, ανάλογα με τον όγκο και την πολυπλοκότητα του αιτήματος του μπορεί να λαμβάνει υπόψιν τη θέση μου. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να αντιλαμβάνεται εκ' των προτέρων πόσο κοντά είμαι στη φυσική μου έδρα που είναι η πόλη της Χίου. Στην φυσική μου έδρα υπάρχει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για επικοινωνία, διορθώσεις λογισμικού και οπτικοποίηση ενεργειών που απαιτούνται για αποκατάσταση βλαβών. Δεσμεύομαι να ενημερώνω μέσω αυτόματου συστήματος GPS το σύστημα εντοπισμού οποτεδήποτε απομακρύνομαι από την πόλη της Χίου περισσότερο από 5 χλμ.

  Το σύστημα δεν παρέχει την ακριβή μου θέση αλλά μια ακτίνα μέσα στην οποία κινούμαι.

The data are automatically updated every 2 minutes
Tracked Person or ObjectSpeed (Km/h)Last Report
Pappas Michael NaN2017-11-08T18:31:02
Copyright 2013, Παππάς Μιχαήλ, Δήλωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων