• ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ SCADA

  Βρίσκεστε 4 βήματα μακρυά από τον τρόπο που βλέπετε και διαχειρίζεστε τις διαδικασίες σας

 • 1. ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΡΗΤΙΚΩΝ

  Αλλάξτε τον τρόπο που διαβάζετε το περιβάλλον: Από περιοδικές μετρήσεις από ανθρώπους μεταβείτε σε συνεχή μηχανοποιημένη επίβλεψη. Στο βήμα αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε αισθητήρες και μετρητές ικανούς να διαβαστούν από μηχανές.

 • 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

  Προσθέστε υλικό τηλεμετρίας-τηλεελέγχου-αυτοματισμών (πιθανά διασπαρμένο) για να διαβάζετε τους νέους σας αισθητήρες, μετατροπείς σημάτων, να δώσετε εντολές υπό τη μορφή δεδομένων δικτύου και να συνλειτουργήσετε ή να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα αυτοματισμό.

 • 3. ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Εγκαταστήστε φιλικές προς τις μηχανές ενσύρματες ή ενσύρματες λύσεις επικοινωνιών. Θα αποφύγετε έτσι τις μετακινήσεις προσωπικού για επίβλεψη και την περιοδική ανθρώπινη επικοινωνία με το κέντρο ελέγχου.

 • 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

  Εγκαταστήστε πληροφοριακό σύστημα και λογισμικό SCADA σε επιλεγμένα σημεία για να περέχει περιβάλλον διεπαφής Ανθρώπου-Μηχανής για χειρισμούς, καταγραφή δεδομένων, προγραμματιζόμενη λογική για σενάρια λειτουργίας, έγκαιρη ειδοποίηση κλπ.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ SCADA

  Αλλάζοντας τις διαδικασίες σας σε έλεγχο με SCADA, θα επιτρέψει συνεχή επίβλεψη και έλεγχο στις διαδικασίες σας. Ανθρώπινη παρέμβαση αν απαιτηθεί θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από το/τα κέντρα ελέγχου αλλά και από οποιοδήποτε σημείο με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παππά Νικ. Μιχαήλ

  Ο Μιχάλης Παππάς είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας και ελεύθερος επαγγελματίας. Από τα πρώιμα μαθητικά του χρόνια 1990 ασχολείται συστηματικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον προγραμματισμό ενώ από το 1996 ασχολείται και με το διαδίκτυο. Οι σπουδές του στίς εφαρμογές της τεχνολογίας της ηλεκτρολογίας έφεραν στο προσκήνιο τρία καινούργια ενδιαφέροντα: Τον αυτοματισμό, την τηλεματική και την ενσύρματη ή ασύρματη μεταφορά δεδομένων.

  Ο στόχος της ιστοσελίδας είναι η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων λειτουργίας διαφόρων πειραματικών συστημάτων, για την προσέγγιση επενδυτών ή συνεργατών

 Η κάμερα βρίσκεται ανατολικά του Πυργίου στα Μαστιχοχώρια και έχει θέα προς Αρμόλια, Καλαμωτή, παρέχεται σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΧ για επιτήρηση-πυροπροστασία. Η δεύτερη κάμερα παρέχεται σε συνεργασία με το ChiosTv.gr και δίνει μια άποψη από το λιμάνι της Χίου.
WebCamera στη Χίο - ΜαστιχοχώριαWebCamera στην πόλη της Χίου - Λιμάνι
 
 
Copyright 2013, Παππάς Μιχαήλ, Δήλωση Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων